"Ik help anderen bij het aanpakken en herstellen van stressklachten en met het vinden van werkgeluk"


GRATIS ONTWIKKEL / LOOPBAANADVIES

GRATIS LOOPBAAN / ONTWIKKELADVIES VOOR PRAKTISCH OPGELEIDEN.

Ga je elke dag met plezier naar je werk? Word je nog uitgedaagd in je huidige baan? Droom je  van doorgroeien naar een andere functie of wil je het volledig over een andere boeg gooien en voor jezelf beginnen of een totaal andere baan maar heb je geen idee hoe je dit aan moet pakken of welke keuzes je kunt maken?

Als loopbaanadviseur kan ik je hierbij helpen. Ook kan ik je ondersteunen bij het kiezen van de juiste (bij)scholing of tips geven bij het zoeken en solliciteren naar werk.

De overheid stelt hiervoor per 1 april een subsidie beschikbaar via het STAP Ontwikkeladvies.

Het ontwikkeladvies bestaat uit een arbeidsmarktscan en 3 ontwikkeladviesgesprekken van 1,5 uur.

Ben je 18 jaar of ouder en heb je basisonderwijs, VMBO of MBO niveau 1 of 2, dan kan je gebruik maken van deze regeling. Mensen met een afgeronde havo of vwo-opleiding komen niet in aanmerking.

Om mee te doen, hoef je je alleen aan te melden bij mij. Ik vraag vervolgens subsidie aan en handel de administratie verder af.

 

Wil je meer informatie over het GRATIS ontwikkeladvies of wil je je direct aanmelden? Bel me dan op 06-27889178 of stuur een mail naar info@coach-up.nl.

 

8.jpg

Leuk kennis te maken!

Mijn naam is Anny Driessen. Als loopbaan en stresscoach help ik dagelijks mensen met het vinden van werkgeluk en het herstellen van en omgaan met langdurige stress. Een kwart van alle werkenden is ongelukkig op zijn werk en 1,4 miljoen mensen hebben burn-out of stress gerelateerde klachten.

Hoor jij ook bij deze grote groep? Zou je ook graag met meer plezier willen gaan werken, goede begeleiding willen bij het herstellen van burn-out /stress gerelateerde klachten of willen leren hoe je beter met stress of werkdruk kunt omgaan?

Ik help je hier graag bij. Benieuwd hoe ik je kan helpen? Op mijn website kun je veel informatie vinden maar je bent ook van harte welkom om een kop koffie of thee te komen drinken om te bespreken wat ik voor jou kan betekenen.

CoachUP
Bleekerweg 4A
5725 BE Heusden gem AstenPrivacyverklaring
Website door Trendo