"Ik help anderen bij het aanpakken en herstellen van stressklachten en met het vinden van werkgeluk"


GRATIS ONTWIKKELADVIES VOOR ALLE WERKENDEN EN WERKZOEKENDEN

Vanaf 1 december kan je kosteloos een ontwikkeladvies aanvragen bij een gekwalificeerd loopbaanadviseur. Het ontwikkeladvies geeft je zicht op de mogelijkheden die er voor je zijn op de huidige arbeidsmarkt.

Is het nodig om je bij te scholen, liggen er voor jou kansen in een andere sector of zit je goed op je plek? Dat zijn o.a. vragen waarbij ik als loopbaanadviseur je mee kan helpen.

Door de coronacrisis verandert de economie namelijk fors. Werk wordt vaker digitaal uitgevoerd, er komen nieuwe banen bij en tegelijkertijd zijn er banen die verdwijnen. Het kabinet wil door deze tijdelijke subsidieregeling mensen helpen om zich aan te passen aan die nieuwe realiteit.

In het ontwikkeladvies krijg je zicht op de arbeidsmarktkansen die er voor jouw zijn. Ook kan ik je ondersteunen bij het kiezen van de juiste (bij)scholing of tips geven bij het zoeken en solliciteren naar werk. Het ontwikkeladvies bestaat uit twee vaste onderdelen. Een arbeidsmarktscan en 4 ontwikkeladviesgesprekken van 1 uur.
Aan het einde van het traject krijg je een ontwikkelplan mee, waarin acties staan die je kan ondernemen om beter voorbereid te zijn op de toekomst.

Iedereen tussen 18 jaar en de pensioengerechtigde leeftijd kan gebruikmaken van deze mogelijkheid. Om mee te doen, hoef je je alleen aan te melden bij mij.  Ik vraag vervolgens subsidie aan en handel de administratie verder af.

Heb je interesse , meld je dan aan via mail info@coach-up.nl. Ik neem dan zo spoedig contact met je op om de mogelijkheden door te spreken en een afspraak te maken.

 

Leuk kennis te maken!

Mijn naam is Anny Driessen. Als loopbaan en stresscoach help ik dagelijks mensen met het vinden van werkgeluk en het herstellen van en omgaan met langdurige stress. Een kwart van alle werkenden is ongelukkig op zijn werk en 1,4 miljoen mensen hebben burn-out of stress gerelateerde klachten.

Hoor jij ook bij deze grote groep? Zou je ook graag met meer plezier willen gaan werken, goede begeleiding willen bij het herstellen van burn-out /stress gerelateerde klachten of willen leren hoe je beter met stress of werkdruk kunt omgaan?

Ik help je hier graag bij. Benieuwd hoe ik je kan helpen? Op mijn website kun je veel informatie vinden maar je bent ook van harte welkom om een kop koffie of thee te komen drinken om te bespreken wat ik voor jou kan betekenen.

CoachUP
Bleekerweg 4A
5725 BE Heusden gem AstenPrivacyverklaring
Website door Trendo