"Ik help anderen bij het aanpakken en herstellen van stressklachten en met het vinden van werkgeluk"


Gratis coaching voor zorgprofessionals

 

Hoe blijf jij sterk in je werk tijdens
de coronacrisis als zorgprofessional?

Het zijn heftige tijden.
Als professional in zorg en welzijn maak jij veel mee.

Gevoelens van verdriet, machteloosheid, twijfel en boosheid doen zich op momenten voor.

Kun jij wel een luisterend oor gebruiken? Een neutraal persoon met wie je over je werk kunt praten. Over die ene dienst of situatie waar je steeds aan blijft denken?

Wij bieden je deze mentale coaching graag. Er is een groep van deskundige coaches die jou vrijwillig bijstaat. De extra coaching van Sterk in je werk is persoonlijk, vertrouwelijk en er zijn geen kosten aan verbonden.

MELD JE GRATIS AAN VIA:

www.sterkinjewerk.nl/extra-coaching

 
1.jpg

Leuk kennis te maken!

Mijn naam is Anny Driessen. Als loopbaan en stresscoach help ik dagelijks mensen met het vinden van werkgeluk en het herstellen van en omgaan met langdurige stress. Een kwart van alle werkenden is ongelukkig op zijn werk en 1,4 miljoen mensen hebben burn-out of stress gerelateerde klachten.

Hoor jij ook bij deze grote groep? Zou je ook graag met meer plezier willen gaan werken, goede begeleiding willen bij het herstellen van burn-out /stress gerelateerde klachten of willen leren hoe je beter met stress of werkdruk kunt omgaan?

Ik help je hier graag bij. Benieuwd hoe ik je kan helpen? Op mijn website kun je veel informatie vinden maar je bent ook van harte welkom om een kop koffie of thee te komen drinken om te bespreken wat ik voor jou kan betekenen.

CoachUP
Bleekerweg 4A
5725 BE Heusden gem AstenPrivacyverklaring
Website door Trendo