Wat anderen vonden van een coachtraject bij CoachUP

"Je laat mensen thuiskomen bij zichzelf en laat ze vanuit daar onderzoeken, hoe kom ik het beste tot mijn recht in mijn werk en in de samenleving"
15-07-2019 | De heer
Ik ben bij Anny terecht gekomen, omdat ik graag inzichten wou krijgen in wie ik ben, wat ik wil en waar ik heen wil in mijn carrière. Tijdens onze sessies was Anny voor mij iemand die goed kon luisteren (100% aandacht voor jou), helder kan samenvatten en oprecht geïnteresseerd is. Anny is iemand die makkelijk toegankelijk is, die vragen stelt waar je wel over na moet denken en daarnaast handvatten bied om telkens weer een stapje dichter te komen bij jouw antwoorden. Zij heeft mij hierin uiteindelijk ondersteunt om de keuze te maken om een nieuwe baan aan te nemen.
05-07-2019 | Mevrouw Eva (25 jaar)
Anny heeft me heel goed geholpen. Door het traject op maat aan te bieden en in te spelen op wat nodig was, heb ik het gevoel dat ik echt persoonlijk gecoacht ben. Zelf de antwoorden mogen ontdekken door tools die ze aanbied. Eindresultaat is helderheid in waar sta ik nu, wat kan en waar wil ik naar toe. Dank je wel Anny, ik kan hier echt verder mee!
03-07-2019 | Mevrouw (57 jaar)
Veel meer inzicht gekregen in de persoon die ik ben. Dankjewel ik ga er zeker wat mee doen.
18-06-2019 | Mevrouw W. (58 jaar)
Ik heb door het coachtraject heel veel inzichten gekregen over mezelf en over mijn loopbaan. Ik vindt Anny een fijne coach die goed luistert en heel confronterend kan zijn waardoor je echt een spiegel voorgehouden krijgt. Ik zou het iedereen aanraden een coachtraject.
14-06-2019 | Mevrouw