Wat anderen vonden van een coachtraject bij CoachUP

Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Anny.
02-06-2020 |
Ik wist niet welke richting ik uit wilde qua werk, wat bij me past, wat ik nog meer kon. Tijdens het loopbaantraject is de richting die bij me past duidelijk geworden. Ik vindt Anny een ervaren en betrokken coach.
17-11-2020 | Vrouw (53 jaar)
Coaching traject gevolgd bij Anny waarover ik zeer tevreden ben. Na een beperkt aantal sessies was voor mij duidelijk wat voor mij belangrijk is in mijn werk en wat ik graag zou willen doen. Anny houdt je een spiegel voor en vandaar uit kom je al snel op het punt wat voor mij belangrijk is. Bedankt!
10-12-2019 | Vrouw (49 jaar)
Ik wist niet welke richting ik uit wilde qua werk, wat bij me past, wat ik nog meer kon. Tijdens het loopbaantraject is de richting die bij me past duidelijk geworden. Ik vindt Anny een ervaren en betrokken coach.
17-11-2020 | Vrouw (53 jaar)
Ik ben bij Anny terecht gekomen, omdat ik graag inzichten wou krijgen in wie ik ben, wat ik wil en waar ik heen wil in mijn carrière. Tijdens onze sessies was Anny voor mij iemand die goed kon luisteren (100% aandacht voor jou), helder kan samenvatten en oprecht geïnteresseerd is. Anny is iemand die makkelijk toegankelijk is, die vragen stelt waar je wel over na moet denken en daarnaast handvatten bied om telkens weer een stapje dichter te komen bij jouw antwoorden. Zij heeft mij hierin uiteindelijk ondersteunt om de keuze te maken om een nieuwe baan aan te nemen.
05-07-2019 | Eva (25 jaar)
Ik heb door het coachtraject heel veel inzichten gekregen over mezelf en over mijn loopbaan. Ik vindt Anny een fijne coach die goed luistert en heel confronterend kan zijn waardoor je echt een spiegel voorgehouden krijgt. Ik zou het iedereen aanraden een coachtraject.
14-06-2019 | Vrouw
Beste Anny, Nogmaals dank je wel voor je begeleiding. Ik heb gecoacht worden (was de eerste keer) als zeer positief ervaren. Het was wel "emotioneel vermoeiend " en ik heb echt gemerkt dat ik door een proces ging (en nog steeds ga). Mijn doel was om inzicht te krijgen waarom ik tegen ontevredenheid in mijn huidige functie aanloop en "piketpaaltjes" te plaatsen in mijn zoektocht naar een andere invulling. Ik kan nu de "piketpaaltjes" plaatsen. Ik zou anderen zeker een coaching traject bij jou adviseren. Jouw professionaliteit geef ik een 9 De betrokkenheid van jou met mij als mens een 10 De effectiviteit van de coaching voor het bereiken van mijn doel een 10 Het resultaat dat de coaching in het algemeen heeft gehad een 10 De locatie een 10 De coachovereenkomst en uitleg vooraf een 10. Ik geef eigenlijk niet snel alleen maar 10en, maar ik heb het echt als prettig ervaren. Ik heb een 9 (en geen 10 ) gegeven voor professionaliteit omdat je juist ook wat van je eigen persoonlijkheid hebt laten zien. Dit is zeker niet negatief, integendeel zelfs, maar ik dacht het met dit punt wat te moeten nuanceren
13-01-2021 | Vrouw (44 jaar)
Mijn primaire coachdoel was om beter/inzicht te krijgen op mijn arbeidsmarktkansen o.b.v. mijn opleidingen, werkervaringen en persoonlijke interesses. Wat kan ik nog meer en in welke markt? Ik heb met dit coachtraject mijn doel bereikt. Het heeft me een mooi idee opgeleverd over werk dat precies aansluit bij wie ik ben en wat ik kan. Anny is een fijn mens. Erg professioneel en betrokken met jou als mens. Ze neemt echt de tijd voor je en zet je aan het denken.
04-11-2020 | Vrouw (43 jaar)
Veel meer inzicht gekregen in de persoon die ik ben. Dankjewel ik ga er zeker wat mee doen.
18-06-2019 | W. (58 jaar)
Ik wilde graag weten welke richting qua werk nog meer bij me past. Na het traject wist ik wat ik echt leuk vind en kan ik nu gerichter zoeken naar wat bij me past. De aanpak vond ik erg fijn.
22-10-2020 | Ellen
De aanpak van Anny heeft een duidelijke structuur, is direct, waar nodig confronterend. Waardoor in een beperkt aantal sessies voor mij meer duidelijkheid is gekomen ten aanzien van wat belangrijk is voor mij en waar de prioriteiten liggen.
11-10-2019 | Paul (52 jaar)
Ik wilde graag geholpen worden bij een nieuwe richting te vinden op werkgebied en dat heb ik dmv coaching gevonden! Mijn doel was om werkgeluk te vinden. En dus duidelijk te krijgen wat mij precies gelukkig gaat maken in mijn werk. Door de gesprekken en opdrachten ben ik erachter gekomen wat mij gelukkig maakt in mijn werk. En ben ik nu actief bezig om een carrière switch te maken. Omdat ik zelf niet perse van opdrachten en vragenlijsten uitschrijven ben vond ik de werkwijze erg prettig. Ik ben veel wijzer geworden in onze face to face gesprekken en opdrachten die ik mee heb gekregen om thuis te doen. Ik heb het als een prettig coach traject ervaren en zou het zeker andere aanraden!
02-06-2020 | Man (32 jaar)
Anny heeft me in een heel prettige, respectvolle en open sfeer geholpen om meer zicht te krijgen op mijn mogelijkheden, talenten én dromen tav mijn werk. Belemmerende gedachten hebben we samen onder de loep genomen. Met haar vragen, informatie en creativiteit heeft ze mij zelf mijn plan laten maken voor de toekomst. Het heeft me enthousiast gemaakt en energie gegeven. Enorm bedankt!
23-10-2019 | Inge (51 jaar)
"Je laat mensen thuiskomen bij zichzelf en laat ze vanuit daar onderzoeken, hoe kom ik het beste tot mijn recht in mijn werk en in de samenleving"
15-07-2019 | Man
Ik vond de aanpak erg fijn. In het begin had ik geen idee wat ik wilde qua werk, welke richting en wat het beste bij me past. Door het traject heb ik nu een duidelijke richting gekregen. Heb het traject als heel prettig ervaren. De methodieken die toegepast zijn waren heel effectief. Ik voelde me erg op mijn gemak. Nogmaals dank voor de fijne gesprekken en de duidelijke richting die het mij gegeven heeft!
22-12-2020 | Vrouw (39 jaar)
Kwalitatief zeer goed coaching traject gevolgd. Coach is merkbaar goed onderlegd en heeft kennis van zaken. Coach legt het probleem snel bloot, houdt de rode draad goed vast en houd je bij de les. Deskundig, betrouwbaar, rustig, open en soms confronterend zijn de woorden die snel binnen schieten. Geeft op een vriendelijke, prettige en neutrale wijze bruikbare tips en adviezen. Houd je een spiegel voor waar nodig en geeft 'een boodschap' mee na elke sessie. Ik kan weer een lange tijd vooruit! Bedankt en ga vooral zo door, Annie!
24-10-2019 | Paul (48 jaar)
Ik vond het geweldig om gecoacht te worden. Ik kreeg er enorm veel energie van. Ik had nog wel 20 sessies meer willen volgen. Ik werd elke keer weer opnieuw geinspireerd. Ik geef Anny een 9 voor haar professionaliteit als coach. Het resultaat wat het coaching traject voor mij heeft gehad is een 10.
12-01-2021 | Vrouw (48 jaar)
Ik wilde graag weten welke kant ik op wilde en of ik weer wilde gaan studeren. Na het traject weet ik welke kant ik op wil en dat ik daarvoor ook weer een studie wil gaan volgen. Ik vond de aanpak heel goed en professioneel maar ook informeel, wat ik als heel fijn heb ervaren. De professionaliteit van de coach geef ik een 10 en de betrokkenheid van de coach met mij als mens een 11. Ik vond het coach traject een hele prettige ervaring waarbij ik mijn doel heb bereikt.
22-12-2020 | Vrouw (26 jaar)
Anny brengt je terug bij jezelf op een respectvolle, prettige maar ook directe manier. De spiegel die je wordt voor gehouden zorgt dat je zelf de antwoorden boven haalt. Anny is een geweldige coach en zou het iedereen aanraden.
24-10-2019 | Martijn (45 jaar)
Ik wilde graag mezelf beter leren kennen en een richting vinden inzake een nieuwe baan. Na 3 gesprekken wist ik mijn unieke kenmerken en welke richting ik een nieuwe baan moet zoeken. Ik ben klaar om te gaan solliciteren. Ik vond het erg goed en fijn om op professioneel vlak en onafhankelijk te kunnen spreken en aanmoediging en bevestiging te ervaren op lastige punten gedurende de gesprekken. Anny heeft een fijne warme aanpak.
12-01-2021 | Man (40 jaar)
Ik ben zeer tevreden over de coaching. Het is laagdrempelig, mede door de vele voorbeelden, waardoor je uiteindelijk de juiste zaken oppikt. Anny laat je in een spiegel kijken waardoor jezelf gaandeweg ervaart wat je nu echt belangrijk vindt en dat je keuzes vanuit je hart mag en durft te maken. Enorm bedankt hiervoor!
28-10-2019 | Mirjam (49 jaar)
Anny heeft me heel goed geholpen. Door het traject op maat aan te bieden en in te spelen op wat nodig was, heb ik het gevoel dat ik echt persoonlijk gecoacht ben. Zelf de antwoorden mogen ontdekken door tools die ze aanbied. Eindresultaat is helderheid in waar sta ik nu, wat kan en waar wil ik naar toe. Dank je wel Anny, ik kan hier echt verder mee!
03-07-2019 | Vrouw (57 jaar)
Ik heb meegedaan aan het ontwikkeladvies. Mijn vraagstuk was , dat er te veel banen waren die interessant leken waardoor ik geen keuze kon maken wat bij mij past. Door gesprekken met jou is de trechter van banen een stuk smaller geworden. De precieze functie was nog niet bepaald daar is het ontwikkeladvies traject te kort voor. De richting is wel duidelijk en ik kreeg op het einde veel tips /opdrachten mee en daar moet ik nu zelf mee aan de slag.
03-12-2020 | Vrouw (38 jaar)
Ik wilde graag mezelf beter leren kennen en een richting vinden inzake een nieuwe baan. Na 3 gesprekken wist ik mijn unieke kenmerken en welke richting ik een nieuwe baan moet zoeken. Ik ben klaar om te gaan solliciteren. Ik vond het erg goed en fijn om op professioneel vlak en onafhankelijk te kunnen spreken en aanmoediging en bevestiging te ervaren op lastige punten gedurende de gesprekken. Anny heeft een fijne warme aanpak.
12-01-2021 | Man (40 jaar)

Leuk kennis te maken!

Mijn naam is Anny Driessen. Als loopbaan en stresscoach help ik dagelijks mensen met het vinden van werkgeluk en het herstellen van en omgaan met langdurige stress. Een kwart van alle werkenden is ongelukkig op zijn werk en 1,4 miljoen mensen hebben burn-out of stress gerelateerde klachten.

Hoor jij ook bij deze grote groep? Zou je ook graag met meer plezier willen gaan werken, goede begeleiding willen bij het herstellen van burn-out /stress gerelateerde klachten of willen leren hoe je beter met stress of werkdruk kunt omgaan?

Ik help je hier graag bij. Benieuwd hoe ik je kan helpen? Op mijn website kun je veel informatie vinden maar je bent ook van harte welkom om een kop koffie of thee te komen drinken om te bespreken wat ik voor jou kan betekenen.

CoachUP
Bleekerweg 4A
5725 BE Heusden gem Asten



Privacyverklaring
Website door Trendo