Hoe werk ik? | Coach-Up

Hoe werk ik?

Mijn werkwijze is persoonlijk, open en eerlijk, zonder oordeel, concreet en oplossingsgericht.

We concentreren ons niet op het probleem maar het doel. Door het formuleren van een doel wordt het gemakkelijker vast te stellen wat precies de belemmeringen zijn bij het bereiken van jouw doel. “Als je niet weet waar je heen wilt, weet je ook niet wat je tegenhoudt.”

Ik ga ervan uit dat je zelf de antwoorden op je vragen in je hebt. Ik wil je helpen die antwoorden boven water te krijgen zodat je zelf ontdekt wat je zou kunnen veranderen of versterken om je doel te bereiken.

Het eerste kennismakingsgesprek is gratis en geheel vrijblijvend. Tijdens dit gesprek gaan we kijken wat ik voor jou en je vraag kan betekenen.  Dit gesprek duurt ongeveer een half uur.

Mocht je na het eerste kennismakingsgesprek een coachtraject willen starten dan volgt er een intakegesprek. Tijdens dit intakegesprek gaan we samen kijken naar wat je vraag is en wat je nodig hebt. Ik kijk naar jou en wat bij je past en vanuit daar stel ik een coachplan op.

De coachgesprekken duren ongeveer tussen 1 en 1,5 uur. Ik reken een tarief per coach sessie en geen uurtarief.  Dit doe ik omdat ik het fijn vind dat er ruimte is om een gesprek goed af te ronden en niet dat we moeten stoppen omdat de “tijd” om is.

Afspraken kunnen tot 24 uur van tevoren kosteloos worden geannuleerd. Hierna wordt 1 sessie in rekening gebracht.