Hoe werk ik

Mijn werkwijze is persoonlijk, open en eerlijk, zonder oordeel, concreet en resultaat- en oplossingsgericht.

We concentreren ons niet op het probleem maar het doel.

Door het formuleren van jouw doel wordt het gemakkelijker vast te stellen wat precies de belemmeringen zijn bij het bereiken van jouw doel.  “Als je niet weet waar je heen wilt, weet je ook niet wat je tegenhoudt.”

Ik zet samen met jou je gedachten op een rijtje zodat je weer overzicht krijgt en grip op je gedachtes. Ik luister naar je zonder oordeel. Ik maak snel iets inzichtelijk.

Het eerste gesprek is gratis en geheel vrijblijvend. Tijdens dit gesprek gaan we kijken wat ik voor jou en je vraag kan betekenen.  Dit gesprek duurt ongeveer drie kwartier.

De aanpak van ieder traject is maatwerk, ik heb een “toolbox” vol met methodieken die ik kan inzetten en tijdens onze gesprekken gebruik ik wat past bij jou en je vraag.

Na ieder gesprek krijg je een “opdracht” mee. Dit zijn kleine opdrachten die je helpen in de voortgang van het traject.

De coaching gesprekken duren ongeveer 1 à 1,5 uur.

Tijdens ons eerste gesprek geef ik een indicatie hoeveel gesprekken het traject waarschijnlijk gaat duren. In de overeenkomst leg ik niet vast dat je verplicht bent een x aantal gesprekken te komen. Geen verplichtingen. Mijn ervaring is dat iedereen gewoon een traject afmaakt, omdat ze na ieder gesprek resultaat zien en uiteindelijk hun doel willen behalen. Mijn overtuiging is dat jezelf je keuzes kunt maken wat goed voor je is en wat je wil. Ik als coach bepaal niet wat goed voor je is en of wat je nodig hebt. Het is en blijft jouw traject.

In de praktijk blijkt dat mijn begeleiding heel effectief is en je in een minimaal aantal gesprekken je doel bereikt, je weet waar je staat en hoe je verder kan. Soms zijn 1 of 2 gesprekken van 1,5 uur al voldoende.

Afspraken kunnen tot 24 uur van tevoren kosteloos worden geannuleerd. Hierna wordt 1 gesprek in rekening gebracht.

 

Online coaching

Dit houdt in dat we een face tot face gesprek voeren via de computer/laptop.

Voordelen van online coaching zijn dat je geen reistijd hebt en flexibeler bent omdat je vanaf thuis of je werkplek het coaching gesprek kan voeren.

Mocht je hiervoor kiezen dan ontvang je van mij een link die je kunt openen op het tijdstip dat we afgesproken hebben. Je hoeft niets te downloaden, alleen een computer of laptop te hebben met microfoon en webcam.

Wat is coaching?

Coaching is begeleiding. Een coach lost je problemen niet op, je moet zelf aan de slag. Je bent zelf verantwoordelijk voor het eindresultaat.

Coaching is doel- en resultaatgericht. De resultaatgerichtheid maakt dat coaching in korte tijd zeer effectief kan zijn.

Coaching richt zich op een positief veranderingsproces door het bereiken van zelfgekozen doelen, verkrijgen van inzichten en bewustwording.

Coaching is een duurzame investering in jezelf.
De beste investering die je kunt doen zit niet in materiële zaken maar in je persoonlijke ontwikkeling. Investeren in je persoonlijke ontwikkeling heeft een positief effect op o.a. relaties, werk en vriendschappen. Je neemt controle over jezelf en hiermee realiseer je zaken die voor jou echt belangrijk zijn. Je bent uiteindelijk zelfverantwoordelijk voor het leven dat je leidt!

Tijdens een coaching gesprek help ik je om

 • Inzicht in jezelf en je situatie te krijgen en geef ik je handvaten hoe je dingen aan kunt pakken.
 • Haalbare doelen, dromen en wensen te realiseren
 • Persoonlijke effectiviteit zowel in het privéleven als op het werk te verhogen
 • Weer mogelijkheden te zien i.p.v. belemmeringen

Tijdens eens coaching gesprek zal ik er helemaal voor jou zijn, ik

 • Luister oprecht naar je
 • Luister in alle openheid naar je
 • Luister zonder je ooit te veroordelen
 • Help jou om uit te zoeken wat je werkelijk wil in je leven
 • Help jou om dingen weer op een rijtje te zetten.

Wat kost Coaching?

Betere vraag zou zijn, wat levert het me op?

Mijn voorstel is, maak een gratis en vrijblijvende afspraak om samen te bespreken wat ik voor je kan betekenen en wat coaching jou kan opleveren. Als je weet wat het je oplevert dan kan je bepalen of deze investering in jezelf het waard is.

De investering in jezelf is 89,00 euro per uur incl. btw. Mijn voorbereidingstijd en het nasturen van opdrachten of andere info wordt niet in rekening gebracht.

Voor bedrijven gelden andere tarieven, deze kunnen opgevraagd worden.

Je kan ook voor een Traject pakket kiezen.

Ontwikkeltraject dit bestaat uit:

 • Kennismakingsgesprek 45 minuten
 • 4 coaching gesprek van 1,5 uur 
 • Voorbereiding  en huiswerkopdrachten

Investering 500,00 euro incl. Btw

Loopbaantraject dit bestaat uit:

 • Kennismakingsgesprek 45 minuten
 • 6 coaching gesprekken van 1,5 uur
 • Voorbereiding en huiswerkopdrachten

Investering in jezelf: 750,00 euro incl.btw.