Wie ben ik

Mijn naam is Anny Driessen. Ik ben geboren in 1970, getrouwd en moeder van 2 kinderen.

Mijn levensvisie is dat je het leven moet leiden zoals je het zelf wil en moet doen wat jou gelukkig maakt en niet moet leven volgens regels en verwachtingen van anderen. Als je oud bent moet je terugkijken op je leven met een goed gevoel en geen spijt omdat je dingen anders had willen doen maar dit door belemmerende overtuigingen en verwachtingen van anderen niet gedaan hebt.

Wat je tegenkomt op je levenspad heb je niet in de hand, wel de manier hoe je hiermee omgaat.

Kijk naar wat je wel hebt en niet naar wat je niet hebt!

Pluk de dag!

Deze persoonlijke overtuigingen, mijn eigen vele levenservaringen en grote interesse in andere mensen hebben er o.a. aan bijgedragen dat ik ervoor gekozen heb om coach te worden. Het geeft me enorm veel energie en voldoening om andere te mogen helpen, bij het vinden van hun passie of een leven met minder stress.  

 

Wat voor coach ben ik

Ik ben laagdrempelig, vriendelijk, open, eerlijk, betrokken en durf je te confronteren waar nodig. Anderen in hun waarde laten vind ik erg belangrijk. Tijdens onze gesprekken ben ik er 100% voor jou.

Ik denk oplossingsgericht en kan snel iets inzichtelijk maken. Ik kan heel goed luisteren en daardoor ook de dingen "horen" welke je niet uitspreekt. Door dit te spiegelen ga je zelf ook zaken vanuit een andere context zien en dit kan je erg helpen om dingen anders aan te pakken of besluiten te nemen.

Mijn werkwijze is concreet, actie- en oplossingsgericht. In een paar gesprekken krijg je inzicht in je denken en helder waar je staat, wat je wil, hoe je met iets om kunt gaan of hoe je verder stappen kan zetten om je doel te bereiken. Ieder traject is maatwerk, afgestemd op jou en je vraag.

Op Linkedin lees je meer over mijn gevolgde opleidingen en ervaringen. Ik ben erkend coach en aangesloten bij StiRNOBCO ,NOLOC en  EMCC en werk volgens hun richtlijnen en gedragscode.

Ik maak graag kennis met je!

Artikel in Zakenvrouwen Brabant

Recent verscheen een mooi artikel over mij in het blad Zakenvrouwen Brabant. Klik hier om het artikel te lezen (PDF).

Onderstaand gedicht vind ik erg mooi omdat het gaat over naar jou luisteren en dat is waar het volgens mij om draait bij coaching. Oprecht luisteren naar wat jij te vertellen hebt, zonder oordeel en advies.

                                         Luisteren (Gedicht van Leo Buscaglia)

          Als ik je vraag naar mij te luisteren en jij begint mij adviezen te geven, 
                                          dan doe je niet wat ik je vraag.

          Als ik je vraag naar mij te luisteren en jij begint mij te vertellen waarom ik iets niet zo moet voelen als ik voel, 
                                          dan neem je mijn gevoelens niet serieus.

          Als ik je vraag naar mij te luisteren en jij denkt dat jij iets moet doen om mijn probleem op te lossen,
                                          dan laat je mij in de steek, hoe vreemd dat ook mag lijken.

          Dus, alsjeblieft, luister alleen maar naar me en probeer me te begrijpen.

          En als je wilt praten, wacht dan even en ik beloof je dat ik op mijn beurt naar jou zal luisteren  

Ervaringen van anderen

"Anny brengt je terug bij jezelf op een respectvolle, prettige maar ook directe manier. De spiegel die je wordt voor gehouden zorgt dat je zelf de antwoorden boven haalt. Anny is een geweldige coach en zou het iedereen aanraden. "