WIL JIJ INVESTEREN IN LEREN EN ONTWIKKELEN  IN JOUW  BEDRIJF?

 

MAAK GEBRUIK VAN DE SLIM SUBSIDIE REGELING!

Stilstand is achteruitgang. Dat geldt voor uw bedrijf, maar ook voor je werknemers. Zij moeten zich blijven ontwikkelen. Werkgevers die inzetten op 'een leven lang ontwikkelen', zijn succesvoller in hun markt en beter in het vinden en binden van talent. Welke ontwikkelkansen bied jij je werknemers?

Als loopbaanprofessional en externe bedrijfscoach kan ik u hierbij helpen door:

  • Het opstellen van een opleidings- of ontwikkelplan welke gericht is op het inzichtelijk maken van de scholingsbehoefte vanuit het perspectief van uw bedrijf.
  • Loopbaan- of ontwikkeladviezen te geven ten behoeve van de werknemers in uw bedrijf. Dit kan nodig zijn omdat:
    • Uw bedrijf in ontwikkeling is en  daardoor andere eisen stelt aan de werknemers.
    • Een werknemer na enige jaren ervaring zich bezint over zijn volgende carrièrestappen. Hij wil doorgroeien maar weet niet welke vervolgfunctie bij hem past of welke competenties hij daarvoor moet ontwikkelen.
    • Een werknemer niet gelukkig is in zijn functie maar niet weg wil bij het bedrijf en daarom wil onderzoeken welke mogelijkheden er zijn.

Werknemers ervaren het meeste werkgeluk als werk zoveel mogelijk aan sluit bij de kennis, ervaring, capaciteiten, persoonlijkheid, leefomstandigheden en motivatie van de werknemer.

Zowel de werknemer als uw bedrijf worden er beter van als werknemers motiverende functies vervullen waarin hun talenten optimaal tot zijn recht komen.

Het kabinet wil via de SLIM subsidieregeling werkgevers en werkenden helpen om tijd en geld te investeren in leren en ontwikkelen op de werkvloer.

Download hier de "menukaart" van de SLIM regeling

https://www.uitvoeringvanbeleidszw.nl/subsidies-en-regelingen/slim/documenten/formulieren/subsidies/slim/aanvragen/menukaart

 

Voor meer informatie over het aanvragen van de subsidie verwijzen wij u naar de website van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

https://www.uitvoeringvanbeleidszw.nl/subsidies-en-regelingen/slim

 

WILT U OOK GRAAG GEBRUIK MAKEN VAN DE SLIM SUBSIDIE REGELING?

Graag kom ik bij u langs om de mogelijkheden met u te bespreken.

Maak vandaag nog een afspraak door met mij te bellen  0627889178 of

een email te sturen naar info@coach-up.nl

 

Ervaringen van anderen

"Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Anny."