LOOPBAANTESTEN

Loop je met vragen over je loopbaan of studiekeuze maar je hebt geen zin, tijd of geld om een heel coachtraject te gaan doorlopen?

Dan kun je ervoor kiezen om een professionele test te doen. Ik werk met professionele testen van LDC business.

Testen welke je o.a. kunt doen zijn , loopbaan- en studiekeuzetesten, arbeidsmarktkansen, interesse, competenties, drijfveren, IQ, menstype, 360 graden feedback, werkstress, fitheid, persoonlijkheid, loopbaanwaarden en meer.

Hoe werkt het?

In ons eerste gesprek bespreken we je vraag en waar je graag inzicht in wil krijgen.

Dit kan :

  • Telefonisch
  • Online
  • In de praktijk

Afgestemd op jouw specifieke vraag adviseer ik per email welke test je het beste kunt doen. Als je hiermee akkoord gaat ontvang je via mij een link van de gekozen test.

Nadat je de test hebt uitgevoerd ontvang je van mij per email de resultaten en maken we een afspraak om de resultaten te bespreken. Het bespreken van de resultaten kan  telefonisch, online of in de praktijk, wat jij het fijnste vindt.

De kosten voor de test en 2 gesprekken zijn 150 euro incl. Btw.

Iets voor jou?

Neem dan contact met me op.

Ervaringen van anderen

"Ik wilde graag geholpen worden bij een nieuwe richting te vinden op werkgebied en dat heb ik dmv coaching gevonden! Mijn doel was om werkgeluk te vinden. En dus duidelijk te krijgen wat mij precies gelukkig gaat maken in mijn werk. Door de gesprekken en opdrachten ben ik erachter gekomen wat mij gelukkig maakt in mijn werk. En ben ik nu actief bezig om een carrière switch te maken. Omdat ik zelf niet perse van opdrachten en vragenlijsten uitschrijven ben vond ik de werkwijze erg prettig. Ik ben veel wijzer geworden in onze face to face gesprekken en opdrachten die ik mee heb gekregen om thuis te doen. Ik heb het als een prettig coach traject ervaren en zou het zeker andere aanraden! "