LOOPBAANTESTEN

Loop je met vragen over je loopbaan of studiekeuze maar je hebt geen zin, tijd of geld om een heel coachtraject te gaan doorlopen?

Dan kun je ervoor kiezen om een professionele test te doen. Ik werk met professionele testen van LDC business.

Testen welke je o.a. kunt doen zijn , loopbaan- en studiekeuzetesten, arbeidsmarktkansen, interesse, competenties, drijfveren, IQ, menstype, 360 graden feedback, werkstress, fitheid, persoonlijkheid, loopbaanwaarden en meer.

Hoe werkt het?

In ons eerste gesprek bespreken we je vraag en waar je graag inzicht in wil krijgen.

Dit kan :

  • Telefonisch
  • Online
  • In de praktijk

Afgestemd op jouw specifieke vraag adviseer ik per email welke test je het beste kunt doen. Als je hiermee akkoord gaat ontvang je via mij een link van de gekozen test.

Nadat je de test hebt uitgevoerd ontvang je van mij per email de resultaten en maken we een afspraak om de resultaten te bespreken. Het bespreken van de resultaten kan  telefonisch, online of in de praktijk, wat jij het fijnste vindt.

De kosten voor de test en 2 gesprekken zijn 150 euro incl. Btw.

Iets voor jou?

Neem dan contact met me op.

Ervaringen van anderen

"Beste Anny, Nogmaals dank je wel voor je begeleiding. Ik heb gecoacht worden (was de eerste keer) als zeer positief ervaren. Het was wel "emotioneel vermoeiend " en ik heb echt gemerkt dat ik door een proces ging (en nog steeds ga). Mijn doel was om inzicht te krijgen waarom ik tegen ontevredenheid in mijn huidige functie aanloop en "piketpaaltjes" te plaatsen in mijn zoektocht naar een andere invulling. Ik kan nu de "piketpaaltjes" plaatsen. Ik zou anderen zeker een coaching traject bij jou adviseren. Jouw professionaliteit geef ik een 9 De betrokkenheid van jou met mij als mens een 10 De effectiviteit van de coaching voor het bereiken van mijn doel een 10 Het resultaat dat de coaching in het algemeen heeft gehad een 10 De locatie een 10 De coachovereenkomst en uitleg vooraf een 10. Ik geef eigenlijk niet snel alleen maar 10en, maar ik heb het echt als prettig ervaren. Ik heb een 9 (en geen 10 ) gegeven voor professionaliteit omdat je juist ook wat van je eigen persoonlijkheid hebt laten zien. Dit is zeker niet negatief, integendeel zelfs, maar ik dacht het met dit punt wat te moeten nuanceren"